Mi kerüljön a fa alá? - Játékötletek





Ebben a blogbejegyzésben egyrészt eláruljuk, mi mit viszünk haza a gyerekeinknek (de el ne mondjátok nekik!),  másrészt szeretnénk inspirációt adni nektek is azzal, hogy megosztjuk a saját kedvenceinket. Lássuk csak, melyek ezek:

1. Grimm's Sunset Rainbow

A Grimm's új szivárványa, az összes termékükhöz hasonlóan nagyon hamar belopta magát a szívünkbe. Mesés története miatt már az érkezést is nagyon  vártuk, hiszen a negyedik típusú szivárvány fenntarthatósági okokból született meg: ez az a méret ugyanis, amelyet a legfenntarthatóbb gyártási folyamatok mellett tudnak készíteni. Mindössze néhány fa nő meg akkorára, hogy képes legyen biztosítani egy nagy szivárványt, sokkal több fából lehet kihozni ezt az új, 10 darabos építőszettet, minimalizálva ezzel a gyártás során keletkező hulladék mennyiségét. Sok vásárlónk szerint ő az első fiús szivárvány, szóval fiús anyáknak az ő véleményeik alapján különösen ajánljuk! :) Siessetek, mert nagyon gyorsan fogy a szivárvány készletünk, ha karácsonyi ajándéknak szánjátok őket, mihamarabb adjátok le a megrendeléseket.


2. PlanToys játékok

Régi-új termékek a Mamamibolt kínálatában, de nem tudunk betelni a látványukkal, és ahogyan ez lenni szokott, elcsábítanak minket is.
Különösen szeretjük őket azért a nagyszerű és tudatos gyártási metódusért, amellyel évek óta szebbnél szebb termékeket adnak a gyerekeink kezébe. Minden korosztályt lefed a kínálatuk: a csodás pasztell kollekciójuk vagy éppen húzogatós játékaik által a kicsik fedezhetik fel a világot, de a szerepjátékok szerelmeseinek, a járművek rajongóinak  is igazi kincseket kínálnak.



3. Ökonorm - a kreatív időtöltés rajongóinak

Szerintem nincs rosszabb attól, ha a gyermekek kreativitását az eszközök nyírják ki.  Annyiszor találkoztunk azzal, hogy az újonnan megvett filc készlet nyomódott, vagy már bontás után kopottas volt, hogy csúnyák voltak a színei a festékeknek, krétáknak, szinte használhatatlanok voltak, pedig éppen csak hazakerültek. Az Ökonorm neve garancia arra, hogy ezt elkerüljétek. Csodaszép színek, toxikus anyagoktól mentes, kiváló minőségű kreatív cuccaikkal igazán nagy öröm lesz az alkotás. :) Ráadásul a termékek úgy vannak kialakítva, hogy a legkisebb mancsokba is találhassatok eszközt.


4. Kirakók, mágneses kirakók 

Kirakó rajongó gyerekek szülei, kezeket fel! Nemcsak a gyerekek, de mi, felnőttek is élvezzük ezt a fajta időtöltést. A bolt kínálatában számtalan formában jelennek meg ezek a játékok: tapintós puzzle, padló puzzle, formaillesztők és mágneses kirakók egyaránt megtalálhatóak nálunk. Csak győzzetek választani! :) Személyes kedvencünkké lett a Janod tapintós kirakója, amelyen többféle izgalmas részletet helyeztek el a készítők, igazán igényesen kivitelezett játék lett belőle.


5. Brio játékszettek 

A Brio kínálatának segítségével gyermeked világokat kelthet életre a szobájában. Tökéletes kiegészítője vonatszetteknek, terepasztaloknak, építőjátékoknak. Ráadásul csodaszép, letisztult designnal rendelkezik minden egyes termékük.


6. LaceCloud

A LaceCloud terméket egy nagyon kedves vásárlónk kezeinek köszönhetjük, nagyon örülünk annak, hogy találkozhattunk. Különleges gondossággal megalkotott, meseszép figurái és kiegészítői minden gyermekszoba különleges elemévé válhatnak. A legjobb minőségű fonalakból készülnek ezek a csodák, hogy gyermeked hosszan élvezhesse velük a játékot. Nekünk a levélbabák a legkedvesebbek, annyira bájosak és inspirálóak, hogy legszívesebben mi is játszani kezdenénk velük...




A legkisebbeknek szóló ajándékötleteinket ezen a linken találjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése