Ajándékötletek tőlünk nektek - avagy az anyukák karácsonyi listája


Ajándékötleteink legjobb részéhez érkeztünk – a mamamik meglepetéseihez. Össze is szedtünk rögtön tízet! 😊 A következőkben azt vesszük sorra, hogy te mit írj meg a Mikulásnak vagy a Jézuskának. Azt azért eláruljuk, hogy mint minden igazán szuper anyaholminak, ezeknek egy része is azzal fenyeget, hogy menőségük okán valamelyik legközelebbi családtagod lecsap rájuk. Mi szóltunk!

A Bola láncok,  hát... Ők a kedvenceink. A toplista első helyezettje, minden várandós édesanya legszebb ajándéka. A mexikói hagyomány szerint a csengettyű hangja megnyugtatja a babát, megszületve pedig minden rossztól óvja őt a kis medál. Hangját a babák a pocakból kikerülve is felismerik. A Bola medálban benne van az anyai szeretet minden ereje - így családon belül öröklődhet is, sokáig életben tartva a kedves hagyományt.

2. Hauschka kozmetikumok: 

A Hauschka kozmetikumok a természet patikájából kerülnek a fürdőszobáitokba. Adalékoktól és mesterséges anyagoktól mentes termékek a legkülönfélébb bőrproblémák enyhítésére és megoldására. Különösen ideális érzékeny bőrre.

3. Imsevimse arctisztító korongok: 

Amellett, hogy a napi arcápolási rutint és a zero waste filozófiájával hozhatod összhangba, nagyon fogod szeretni azt is, ahogy a bőröd kisimul, miután megtisztítod az Imsevimse arcápoló korongjaival. A gyengéd felületű, de mégis hatékonyan tisztító eszköz segít abban, hogy természetesen puhává és ápolttá válhasson az arcbőröd. Ráadásul kiválóan tisztítható és nagyon strapabíró. Kell ennél több? 

4. Breastvest:

A Breastvest az egyik leginnovatívabb szoptatós ruházati termékünk, amelynek segítségével nem kell lemondanod a megszokott ruhadarabjaidról a szoptatás ideje alatt sem, hiszen meglévő felsőidet alakítja szoptatással kompatibilis ruhává. Mindössze egy szuper melltartó, és diszkréten szoptathatod jól bevált blúzaidban babádat bárhol. Ha nem tudod elképzelni, hogyan is működik ez, itt van  róla egy videó.



A Boob szoptatós ruházat a Breastvesttel kézen fogva az abszolút Mamami kedvenc. Fenntartható, etikus gyártási folyamat, nagyon magas minőség, elképesztő strapabírás (igen, a nagyobb gyerkőcök általi állandó nyúzást is bírják!). Ráadásul nagyon menőek is! :)  


Az egyik legszebb karácsonyi ajándék közel lenni a babádhoz.... Ha ehhez két szabad kezet is kapsz, akkor tényleg  minden megvan. :) Boltunk kínálatában újszülöttkortól a hordozós kor végéig minden igényt kielégítő, biztonságos hordozóeszközöket találsz. 




7.  Bambu konyhai cuccok

A bambuszból készült konyhai eszközökkel igazi örömfőzésekbe kezdhetsz. A kézzel készített bambusz alapanyagú remekművek szuper kiegészítői lesznek otthonodnak, amellett, hiszen amellett, hogy hasznosak, gyönyörűek is. 



8. Abeego

Kedvenc méhviaszos csomagolóink... Mit is mondhatnánk róluk? Páratlan minőségű, időtálló, kiválóan formázható szendvicscsomagolók, amelyeket mi magunk mindenre IS használunk a konyhában. Megreformálta a sajttárolási szokásainkat (örök hála neki, azóta nem láttunk penészes sajtot, csak ha magunk választottuk ezt a konstrukciót :)). De ebben kel a legszebben a kenyér, ez óvja meg a félbevágott hagymát attól, hogy elárassza a  hűtőt a szaggal, és ebben marad zöld az avokádó és a saláta akár napokon keresztül is. Az Abeegora kerülő méhviasz többszörös tisztítási folyamatot követően válik garantáltan élelmiszerbiztossá, nem mállik, nem dobja le a bevonatát, és akár 2 évig is társad lehet a csomagolásban.

9. Ételtárolók és kulacsok

Zero waste,  zero waste, zero waste. Sokszor a könyökünkön jön ki, de nem lehet elegendő figyelmet szentelni neki. Vidd magaddal az ebéded és az innivalód - segíts ezzel is az ügynek, ami a gyerekeid életminőségében döntő befolyással fog bírni. 

10. Klippan takaró

A Klippan takarók és lakberendezési kiegészítők azt a hamisítatlan svéd dizájnt hozzák el neked, ami miatt rajongunk mindenért, ami skandináv. :)  Puha, természetes anyagokból készült pamut és gyapjú takaróikba burkolózva nézni a fát az igazi hygge érzés számunkra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése