Ajándékötletek a legkisebbeknek


Visszavonhatatlanul közeleg a karácsony. Az ünnepek sorában a legszebbik talán az, amikor az első karácsonyt töltheted együtt a gyermekeddel. Ez az egy év alatti korosztály az, akiknek a legnehezebb ajándékot választani, hiszen annyira aprók még… Nincs még Mikulás vagy Jézuska lista, és nehéz olyan meglepetésre bukkanni, amelynek hosszú időn át hasznát veszitek, és amely igazán emlékezetessé teszi az ünnepet. Sorozatunk első részében azoknak szeretnénk néhány tippet mutatni, akik aktuálisan is ezzel a dilemmával küzdenek.


Sophie nagy kedvencünk, valódi szerelem, mindegyikünk gyermeke boldogan rágcsálta őt a fogzás nehéz időszakában, és akár utána is. Nem ritka, hogy annyira hozzánő a gyerekekhez, hogy a bölcsibe is elkíséri őket. Természetes anyagból készült játék, igazi emléke lehet az első éveknek, és garantáltan imádni fogjátok. Rajongóknak Sophie karácsonyi gömbbel is készülünk, a kisbabás családok karácsonyfáinak legszebb dísze lehet ez.




PlanToys babajátékok

A PlanToys játékai is nagyon kedvesek a szívünknek: fenntartható kitermelés és gyártási folyamat jellemzi a gyártót, és valami egészen különleges, semmihez sem hasonlítható formába öntik a játékok készítéséhez használt gumifát. Pasztell kollekciójukban igazi hiánypótló termékek vannak, apróságoknak szánt csörgők, formaillesztők, húzogatós játékok. Nézzetek szét köztük!


Textilpelenka

 A mosis babák (és mamák 😊) egyik leghasznosabb ajándéka. Hogy stílszerűek legyetek, válasszatok különleges téli/karácsonyi mintáink közül. (És ha esetleg karácsonyfa alatti villantós fotótok van, mindenképp osszátok meg velünk!) 

Babahordozó

 A legnagyobb ajándék minden baba számára édesanyja közelsége. A jól megválasztott hordozóeszközzel úgy tarthatod közel magadhoz babádat, hogy közben minden más tevékenységre is bőségesen jut idő, és neki is megadod a legnagyobbat, amit egy édesanya a gyermekének kínálhat. Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik eszköz való nektek, keress minket bizalommal!

Klippan babatakarók és mackók

 A nagybetűs Babatakaró. Az igazi Mackó. Amit még az unokáid is garantáltan használni fognak, ami kíséri őt az első ovis vagy bölcsis napokon, amelynek az illata és a tapintása eszébe jut kajla kamaszként is. Azért kedveljük annyira a Klippan termékeket, mert történetté válnak használat közben, együtt kezdenek élni velünk, és észrevétlenül az otthon melegének szimbólumává válnak. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése