Az új webboltunk

Gyerekek mellett nem könnyű a munka, erre már réges régen rájöhettünk volna. Na de ez a webes világ azt hozta magával, hogy a munkának sosincs vége, tudod csinálni nappal, éjjel, otthon, vonaton, bárhol. És mintha tényleg sose fogyna el, újabb és újabb kihívások várnak.
Persze élvezzük is, de azért jó lenne néha valamit teljesen késznek látni :)

Az új webáruházon is folyamatosan bűvészkedünk, hogy még jobb, még könnyebb legyen Nektek és Nekünk is persze.
És nagyon köszönjük a türelmeteket! Mert lássuk be, nem jutunk soha a végére, mindig akadnak bakik és hibák, kisebbek nagyobbak, fontosak és elnézhető dolgok is.

De szerencsénk van. A mi vevőközönségünk ugyanis TOLERÁNS! Többnyire :)
És ezt köszönjük, hiszen ugyanolyan édesanyák vagyunk, mint Ti, a hétköznapi nyűgjeinkkel, néha nyűgös gyermekeinkkel, lopott 5 perces "csakkijavítomeztazegyet" munkameneteinkkel.

De végre elérkeztünk oda, hogy az új webáruházat biztonsággal tudjuk működtetni, így ezennel a régi véglegesen a múltté válhat!

Az új webboltot itt találjátok:   www.mamamibolt.hu/webbolt

Kérünk Benneteket, hogy ha nem tudtok az újban regisztrálni pedig a régiben ment, regisztráljatok újra, vagy írjatok nekünk, segítünk, a hűségpontokat természetesen érvényesítjük a régiből így kérjük a kuponkódokat váltsátok ki és írjátok fel magatoknak (nálunk is meglesz persze!). Igyekeztünk mindent átvinni, de a technika ördöge mint tudjátok nem alszik, és bármi előfordulhat!

Köszönjük a türelmetek, bizalmatok és a sok-sok kedves visszajelzést, képet, amit kapunk Tőletek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése