Utazik a család!

Ismerős nektek is a gyerekcuccokkal elárasztott nappali látványa a nyaralás előtti órákban (percekben...? :)) Összeállítottunk nektek egy mamami-checklistet, kedvenc nyári holmijainkból, hogy segítsünk a káosz percein. Mint mindig, most is környezetbarát, praktikus, és általunk is sokat tesztelt termékek következnek.


1. Az utazás idejére: 

Néhány egyszerűbb, könnyen használható játék, ami nem szóródik szét az autóban:

- A legkézenfekvőbb megoldás természetesen a könyv. Ezek közül is ajánljuk figyelmetekbe böngészőinket, hiszen ezekkel kicsik és nagyok egyaránt órákig képesek szórakoztatni magukat. Apró, izgalmas részletek, minden oldalon új világ...   

- Kisebbeknek jó választás lehet egy-két horgolt csörgő, fa morzsolgató. Sophie, a zsiráf számtalan vízparton is jól használható játékot kínál nekik, de a klasszikus rágóka is remek választás. A vászontáskában található válogatás biztosan a babád kedvence lesz! 

- A fajátékok jól hordozható, strapabíró termékek, bírják az eséseket, érdemes ebből a típusból betárazni a nagy utazásra. 


Fa és mágneses golyóvezetőkkel a nagyobbak érdekes logikai kihívások elé nézhetnek.



Ülésvédő: 

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy megvédjük az autósülést vagy a babakocsit az összes olyan meglepetéstől, ami minden babánál előfordulhat.

Árnyékoló az ablakra: 

A tapadókorongos árnyékoló megóvja gyermeked a tűző naptól, hogy az autóút alatt is nyugodtan tudjon pihenni. 

Tetrapelenka az alváshoz:

A mi tapasztalatunk szerint az összegöngyölt tetrapelenka a legeslegjobb "nyakpárna" piciknek. Szárazon tart, felszívja az izzadtságot, és megakadályozza, hogy ide-oda billegjen babád feje az autóban. 

Szoptatós felsők/kendők: 

Ha útközben éhezik meg anyatejes babád, nagyon sokat jelent, ha kényelmesen meg tudod etetni. Korábbi cikkeinkben írtunk nektek a világ minden bizonnyal legkényelmesebb és leginkább anyabarát szoptatós ruházatáról, a Boobról - ne hagyjátok ki azt az élményt, amelyet ezek a ruhák nyújtanak. 

2. Pelenkázás út közben: 

Eldobható pelenkabetét: 

Utazások alkalmával sokan örülnek az eldobható, ugyanakkor környezetbarát pelenkabetéteknek. A Flip eldobható betétek megalkotásakor a gyártó arra törekedett, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják a pelenkabetétek. Használható minden külsőbe, amelybe egyébként prefoldot helyeznél. 

All in one pelenkák a nagyobb kirándulásokhoz:

Ha egyszerű és kompakt megoldásre törekszel, de mégsem szeretnél eldobható pelenkát vagy eldobható betétet használni, az all in one pelenkák kényelmes megoldás jelenthetnek utazások kirándulások idejére. 

Pelenkazsákok: 

A használt pelenkák szag- és szivárgásmentes tárolásához ajánljuk pelenkazsákjainkat. Mindenféle méretben elérhetőek.

Pelenkázó alátét: 
Ha menet közben kell megállnotok pelenkát cserélni, jól jöhet egy könnyen hordozható, kis helyet foglaló pelenkázóalátét. A Pop-in termékein jól látszik, hogy édesanyák fejlesztették ki őket: kicsire összehajtogatható, könnyedén tisztítható



3. Vízparton: 

A kisgyerekkel töltött vakáció elmaradhatatlan kelléke. Nem kell visszaszaladni a szállodába, ha aludni szeretne egyet a pici, bármikor megpihenhet a strand zajában, sőt, akár szoptatáshoz is szuperül működhet. 

- A legkisebbnek a Close Caboo hordozóit ajánljuk. Amellett, hogy rendkívül egyszerű a használata, egy perc alatt felkapható, nagyon kis helyen elfér, így igazán ideális társ a nyaraláshoz. A Lite/NCT verzió pedig könnyed, vékony anyagával ráadásul igazán kellemes viselet is nyáron!



- A Manduca csatos hordozóit újszülött kortól egészen a hordozós kor végéig tudjátok használni. Ez az ergonomikus babahordozó együtt nő babáddal, rendkívül sok ponton állítható, ráadásul optimális helyzetben támasztja babádat a hordozás ideje alatt. 

- Ha gyermeked már tud ülni, és csak időnként szeretnéd felkapni úgy, hogy szabadon maradjanak a kezeid, a Suppori hordozókat ajánljuk figyelmedbe. Ez a hordozó mindössze 70 gramm, nagyon kis helyet foglal, így szépen belesimul majd a strandtáskádba. 


Ha magad készítenél ennivalót a vízpartra, rozsdamentes acél ételtárolóinkban biztonságosan szállíthatod a finomságokat. Ha szendvicseket vinnél, a Folpack/szalvéta helyett erre is van jó megoldásunk, vízhatlan belsejű szendvicstároló zsákjainkkal nem kell attól tartanod, hogy a csomagolt ételek összekoszolják a táskád tartalmát. 

Hőtárolós, duplafalú kulacsaink, és az infuse flask-ek pedig a nyár legjobb barátai: hosszú időn át tartják hidegen a bennük lévő folyadékot, az infuse flask tartálya segítségével pedig természetes gyümölcs ízt kölcsönözhetsz italodnak. A legkisebbeknek Camelbak Eddy Kids kulacsainkat ajánljuk, amely garantáltan csöpögésmentesen záródik. 

Pop-in Playmat játszószőnyegek: 

A Pop-in játszószőnyegek mindkét oldalukon használhatóak: egyik fele puha polár, míg másik része folttaszító anyagból készült. Egy perc alatt tökéletes helyet teremthetsz gyermekednek hempergőzéshez!


Úszópelenka: 

Modern úszópelenkáinkkal a vízben sem kell lemondanod a textilpelenkák előnyeiről. Az eldobható úszókkal szemben nem nehezednek el, teljes mozgásszabadságot adva babádnak. Nagyon gyorsan száradnak, néhány darabbal több napot is eltölthettek a vízparton. 


Szoptatós fürdőruha: 

A Boob fürdőruhájában a lehető legkényelmesebben és legdiszkrétebben szoptathatod meg babád a vízparton is. Állítható pántjai számtalan módon variálhatóak, akár le is veheted őket. Kismamaként is bátran hordhatod!

Kapucnis törölköző: 

Pihe-puha törölközőink azonnal körülölelik gyermeked, amint kiszáll a medencéből. A kapucninak hála a haja is jobban szárad, és nem fog fázni a buksija sem. 

Strandcipő:

A csúszós vízparton nagyon hasznos lehet az Imsevimse csúszásgátlós cipőcskéje. Tökéletesen illeszkedik babád lábára, nedves és száraz talpakon is egyhelyben marad. 

Napvédő krém:

A nyári napokon mindenki, baba és felnőtt egyaránt napvédelemre szorul, semmiképpen ne feledkezzetek meg a naptejről!

Rovarcsípések ellen: 

Hogy elkerüljétek a fájdalmas és kellemetlen csípéseket, ne hagyjátok otthon a citromolajjal átitatott Bugslock szúnyogriasztó karkötőket. Akár öt napon keresztül folyamatos védelmet biztosítanak a vérszívókkal szemben. A kisebbeknek remekül működhetnek a BabyLegs insect shielddel felszerelt NoBugs változata. Kullancsok ellen a NaturaMia kullancsriasztó roll-onját használhatjátok. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése