Selyem-gyapjú alapanyagú babaruhák


Bio gyapjú (kbT) és selyem keveréke - egy különleges anyagkombináció

Ma már kapható itthon is és egyre népszerűbb az alsóruházat és a babaruházat háza táján a gyapjú-selyem anyag kombináció, egy igazán nemes alapanyag a bőrünkhöz közel levő ruhadarabok esetében.

Esetünkben nézzük meg miért is előnyös a babáknak ez az anyagkeverék: Nem csupán eszméletlen kellemes érzés a bőrön, de egyedülálló tulajdonságai is vannak e két anyag kombinációjának. A gyapjú lélegző, azaz nagyon jól szellőző és nedvesség-szabályozó anyag, természetesen bio állattartásból, így garantálja a kényelmes viseletet. A luxus selyem pedig bőrnyugtató hatású és nagy puhaságot, selymes érzetet ad a bőrnek. Csodálatos puhasága miatt alkalmas allergiára hajlamos babáknak, vagy ha a bőr valamilyen irritációval küzd.

A mamamiboltban a Popolini osztrák cég által Magyarországon gyártott Iobio selyem-gyapjú body-kat, alsóruházatot találjátok, melyek 70% bio gyapjú és 30% selyemből készülnek. Ezek a ruhák a szigorú német GOTS szabványok szerint készül. Hosszú élettartam jellemzi és megfelelnek a legmagasabb ökológiai és társadalmi kritériumoknak, valamint a kis végfelhasználók igényeinek.

A gyapjú/selyem tehát minden évszakban egy élvezet.  A gyapjú melegen tart és a hőmérséklet szabályozó tulajdonsága miatt kellemes hőérzetet biztosít. A selyem adja az anyagnak a puha simaságát és kellemes hűvös érzetét.

http://mamamibolt.hu/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=selyem-gyapj%C3%BA&submit_search=http://mamamibolt.hu/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=selyem-gyapj%C3%BA&submit_search=



A GYAPJÚ NEM KELL HOGY SZÚRÓS LEGYEN!
Vannak azonban neurodermatitisszel küzdő emberek, akik érzékenyen reagálnak a tiszta gyapjúra, nekik is csodálatos megoldás a gyapjú selyem keveréke. Maga az anyag egy nagyon könnyed anyag, szellős éreztű, így nyáron a melegben is ideális. 

ú



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése