Immunerősítés - alapkészlet családoknak

A Naturamia aromaterapeutáját kérdeztük immunerősítés témában. Szakvéleménye szerint évek óta az alábbiak együttes alkalmazása vált be:

Az egyik legalapvetőbb megoldás a fertőző betegségek elkerülésére, hogy aromaterápiás diffúzorral (illóolaj porlasztóval) Bio Citrom illóolaj párololgtatása otthon és jó esetben az oviban-suliban, minden nap, ami kiváló légtérfertőtlenítő hatású.
Jómagam minden évben viszek egy üvegcsével az oviba, ott mécsesben párologtatják, persze jobb lenne egy diffúzorral, a szakember véleménye szerint sokszorosan hatékonyabb, mint mécsesben és kevésbé veszélyes is.   Kicsi gyerekek mellé leginkább ezt a készüléket ajánlom, mert inhalálni is lehet vele és a babák-gyerekek is nagyon szeretik, mert varázslatos színterápiás világításával teljesen elbűvöli őket.

Hatékonyabban diffúzorral

http://mamamibolt.hu/otthon/4603-aromaterapiahoz-hidegparas-diffuzor

Az illóolajos légtérfertőtlenítés mellett immunerősítő illóolajkeverékeket érdemes alkalmazni bedörzsöléssel a hát és a mellkas területén. Kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve az Immun Kajeput olaj, mely 3 éves kor felett mindenkinek kiváló. Az Immun Manó olaj, melyet akár kisbabák is használhatnak, és az Immun Lavend olaj, ami a várandósok és babák segítőtársa. E három illóolajkeverék nem csak immunerősítő hatású, hanem légúti megbetegedések esetén összetevői a gyógyulást is nagymértékben segítik – legyen az nátha, influenza vagy köhögés.
Influenza ellen!
A legújabb NaturaMia illóolajkeverék, a  Majomszelidítő olaj (Influ Stop olaj) pedig összetevői révén kifejezetten az influenza megelőzésében és megállításában a legjobb! Ez az az olaj, aminek minden családban ott a helye, mert annyira gyorsan hat. Amikor az első jeleit észleljük annak, hogy valami betegség kerülget minket, azonnal bedörzsölni magunk, lepihenni, majd a nap végére már jobban is leszünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése