Mikuláscsomagba ajánljuk: apró, de nagyszerű játékok a Mamami Bolt kínálatából

Már csak négyet kell aludni, és az ablakokban kiscipők, kiscsizmák várják a Mikulás kincseit. A Mamami Bolt kínálatából most olyan apróságokat ajánlunk amik éppen elférnek a lábbeliben vagy a Mikuláscsomagban a finomságok mellett. Még négy napunk van beszerezni, szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk. :)

A képen középen látható a Selecta fa zsebkönyv... épp babatenyérbe való méretű, a legkisebbeknek remek szimbolikus ajándék. Még egy puhatalpúban is elfér. :) (A Selecta játékok bármelyikét jó szívvel ajánljuk a babakezekbe, saját gyerekeinkkel teszteltük, és az eddig kipróbált fajátékok közül a legstrapabíróbbak, nem beszélve arról mennyire ízlésesek, "kis klasszikus" mind egytől egyig.)
Első mini képeskönyvem 2490 Ft

Örök favorit vevőink körében a horgolt kis csörgő, kézzel készített puha apróság cuki állatfigurákkal.

Kis könyvek, amik a totyogókon át a kisovisokig mindenki kedvencei: a miniböngészők! Négyféle témában, megunhatatlanok.
Kedvenc Miniböngészőm sorozat 590 Ft/db

Lányok kedvence lesz a Grimm's szivárvány színű fa karkötő, Mikulás-apróságnak a karkötőt, karácsonyi ajándéknak a nyakláncot - akár saját kezűleg fűzhető változatban is (a boltban darabra is kaphatóak a szivárványszínű golyók és lapok)!
Grimm's szivárvány fa karkötő 1290 Ft

Rengeteg kis kézbevaló jármű található nálunk, mert a mi gyerekeinknek is ezek a kedvencei. :) Ajánljuk például az első képen látható lendkerekes tűzoltóautót, markolót, kukásautót, vagy a Selecta babaautókat, mind csizmába illő méretű apróság de végtelen játéklehetőséget nyújt.


Nagyobbaknak minden alkalomra nagyon jó ajándék (és mivel fogyóeszköz, mellé nem nyúlhatunk vele) a Stockmar méhviasz kréta vagy gyurma, szettben és darabonként is kapható nálunk. Természetes méhviasz alapanyagú, gyönyörű színekben. A legkisebbeknek marokkrétát, a nagyobbaknak a ceruza krétákat és a gyurmát ajánljuk.

További ötletekért látogass el hozzánk a Mamami Boltba, vagy nézelődhetsz webboltunkban is: www.mamamibolt.hu/webbolt

Decemberben hétvégenként rendkívüli nyitvatartás:
December 4. szombat: 10-18 óráig
December 5. vasárnap: 10-16 óráig
December 10. szombat: 10-18 óráig
December 11. vasárnap: 10-16 óráig
December 17. szombat: 10-18 óráig
December 18. vasárnap: 10-16 óráig

A hét többi napján a szokásos nyitva tartás szerint várunk Benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése