Az 5 legjobb ajándék újszülött babáknak, újdonsült szülőknek

Mit is adhatnánk ajándékba egy csöppségnek, aki épp megérkezett közénk? Összegyűjtöttünk 5 ötletet, mivel is lepheted meg őt és az újdonsült szülőket (nem csak) karácsonyra.

1. Sophie zsiráf, minden kisbaba első játéka! Könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól tudják használni. A 100% kaucsuk gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának, és teljesen biztonságos. Sophie a klasszikus babajáték:

2. Disana gyapjú hálózsák - a nyugodt alvásért! Pihe-puha, meleg hálózsák 100% merinoi gyapjúból, amely kellemes melegséggel őrzi a kisbabák édes álmát. Gyönyörű színekben, két méretben kapható:

 3. Disana biogyapjú bébitakaró - kiságyba, babakocsiba, utazáshoz! Meleg, puha takaró nélkül nem szabad elindulnotok! Finom meleg és természetes védelem a babának, 100% merinoi gyapjúból a hálózsákok színeiben:

4. GroVia mosható pelusok újszülött babáknak! Csomagold puha pamutba a babádat papírpelenka helyett, a GroVia megalkotta mosható pelusait a legkisebbeknek passzoló méretben is! Az All-in-One newborn pelusok kedves figurákkal, szép mintákkal kaphatók:


5. Rugalmas kendők és Caboo hordozó - az anya közelésége elengedhetetlen! A Caboo hordozókban, vagy a Moby rugalmas kendőkben akár 1 napos kortól hordozhatod babádat, biztonságosan és egészségesen! A Moby kendő klasszikus rugalmas kendő, a legpuhábban ölelő hordozóeszköz. A Caboo tulajdonképpen egy már előre megkötött hordozókendő, pillanatok alatt felvehető, használata gyors és kényelmes, neked csak bele kell bújni, a babát beletenni és már meg is nyugszik a pici!
Mindezeket és még számtalan mesés ajándékot megtalálod a Mamami Boltban és a webboltban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése