Februári Babahordozó Klub az FMH-ban - Beszámoló

Megtartottuk az első FMH-s összejövetelünket, majdnem 3 év után elhagytam Budaörsöt, a várost, ahol éééélek. De csak amiatt, hogy a szokásos kis Klubunkat a fővároshoz közelebb tudjam megrendezni, hiszen nem várható el, hogy mindenki, akit érdekel egy ilyen móka, kizarándokoljon a közigazgatási határon kívülre. Persze egy kecskeméti anyukának majdnem pont mindegy, hová tart sokáig eljutnia, de azért a 47-es villamos erős érv.
Tiszta időutazás volt egyébként, mert legutoljára 1982-ben járhattam itt, vélhetőleg a recepciós néni is még ugyanaz. De a programszervező egy helyes fiatal lány, akivel rövid úton meg is beszéltük, mekkora termet bír el a költségvetésünk.
Szoktam mondani, hogy Klub előtt 1 nappal teljesen kész vagyok, két dolog miatt szoktam aggódni, azért nehogy túl kevesen legyünk és azért is, hogy nehogy túl sokan.
Na most ezúttal utóbbihoz közelítettünk, tényleg olyan volt, mint egy állófogadás, amin ingyen osztogatják a kaviáros szendvicseket, pedig csak pogácsa meg kávé volt ingyen. Az FMH-nak egyébiránt kitűnő büféje van, ott sütik helyben a hotdogot is. Azt hiszem, a virsli alapanyagot nem ott vágják.
Két programmal is készültünk, Dalolka volt Kárász Eszterrel, ami sikeres volt, mint rendesen, és Eszter simán lekötött 25 kisgyereket is. Varró Danit is meghívtuk felolvasni és dedikálni, de csak aláírni tudott, mert ahhoz elég erős hangszálak kellettek volna, hogy azt a zsongást túlbeszélje. A tollforgatás meg szerintem egy vízierőmű mellett is ment volna neki. Mi így is élveztük a társaságát, de legközelebb már biztos lesz hangosítás (most is kértünk, csak ezúttal elmaradt).
Nézzetek képeket az első FMH-s Klubról! A márciusira levontuk a tanulságokat, béreltem nagyobb termet... Ezért jó lenne, ha jönnétek, nem lenne baj, ha ki tudnám fizetni a terermbérletet a belépőkből:) A márciusi klura pedig megkértem egy kedves barátnőt (okleveles babahordozási tanácsadó, tanfolyamvezető), hogy fél 11-12-ig álljon a kedves érdeklődők rendelkezésére. Dalolka pedig kb 11:15-12-ig lesz.







A Babahordozó Klubról a következőket kell tudni nagy vonalakban:

MAMAMI KLUB A BABAHORDOZÁS ÉS A KÖTŐDŐ NEVELÉS NÉPSZERŰSÍTÉSÉÉRT
A 3 éve működő budaörsi babahordozó klub utódja

AMIT KÍNÁLUNK:
Ismerd meg a kötődő nevelést (attachement parenting), természetes babagondozást, az azokhoz kapcsolódó eszközöket és helyesen használatukat. Segítünk eligazodni a   megfelelő babahordozók, mosható pelenkák és egyéb kapcsolódó témák világában. Tapasztalt, hozzáértő és barátságos segítséget nyújtunk a kezdő szülőknek a kezdeti bizonytalanságok leküzdésében, hogy a családi élet derűsen és természetesen alakuljon.
Továbbá:
-      Kölcsönözhetsz babahordozókat
-      Megismertetünk a babahordozók használatával
-      Tanácsadás a kötődő nevelés témakörében
-      Minden rendezvényen más előadás, program. Állandó program: Dalolka a kicsiknek Kárász Esztterrel
-      A piciket le lehet tenni matracokra, takarókra, a nagyobbak a 160 nm-es teremben mozoghatnak szabadon, játékokat hozunk
-      Otthon dolgozó anyukák (WAHM-ok) kínálják saját készítésű termékeiket

Egyéb tudnivalók:
Szoptatni és pelenkázni kb. mindenhol lehet, de van öltöző is, meg mosdók.
Ha babakocsival érkezel, van babakocsitároló, ahol leparkolhatod.
HOZD A CSALÁDOT IS!

HELYSZÍN:
Budapest, XI. Fővárosi Művelődési Ház (ismertebb nevén FMH) http://www.fmhnet.hu/
Fehérvári út 47.  1. emelet, 31-32. terem

IDŐPONT:
Minden hónap első szombatja, 10-13 óráig

BELÉPŐ: 500 Ft, a belépéskor fizetendő. A program alatt az FMH büféje is működik.
Szeretettel várunk!
Haypál Orsolya, a Mamami Klub szervezője, a Mamami Bolt egyik tulajdonosa (www.mamamibolt.hu) Érdeklődni lehet: info@mamamibolt.hu

Szeretettel várunk tehát március 5-én szombaton!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése