(MA)MAMI, KEZDŐŐŐŐDIK! - a Mamami Bolt megszületése

Ki szerint volt már olyan a blogtörténelem folyamán, hogy egy blognak 24 rendszeres olvasója legyen, mielőtt még bármi is történt volna érdemben?! Nektek szerintem Dr Murke összegyűjtött hallgatásairól is blogolhattunk volna, vagy simán előadhatnánk a Hal éji énekét Christian Morgensterntől (megjegyzem fórumos stílusban, offolva, hogy utóbbi latin fordítással is rendelkezik...:D), ti azt is örömmel kísérnétek figyelemmel...
Köszönet érte!
Mielőtt magunkról beszélek, említsük meg, kik is ezek a nagyszerű rajongók! Ha valaki még nem ismerné: ők az anyafórumunk, a Mamami honlap fórumának kedves versenyzői, motivációnk mozgatórugói. Nekik köszönhetjük, hogy vakmerően belevágtunk életünk egyik legszebb kihívásába, és egy igazi BOLTOT nyitunk azon termékek forgalmazására, amikkel eddig csak szabadidőnkben, ingyen foglalkoztunk. Vagy mondjam másképp? Nem vagyunk normálisak, a válság kellős közepén kezdtünk vállalkozásba...

Miért? Mert szeretjük. Mert hiszünk benne. Mert tudjuk, hogy ha azzal foglalkozunk, amit szeretünk, és jó eséllyel némi betevőre is szert teszünk a vállalkozás által, boldog emberek leszünk. Mert itt volt az ideje. Mert szerencsésen álltak a csillagok. Mert így kellett történnie...

Mit is akarunk csinálni? Egy olyan boltot nyitni, ami a fiatal, kisgyermekes családok számára mindazokat az eszközöket árulja, amit a Multibaba Szakáruház nem. Olyan helyet létrehozni, ahova már most, látatlanban is rengetegen bejelentkeztek, hogy jönnek, mert szeretnének beszélgetni, kávét inni, a játszószobában kicsit lazítani, válogatni a babahordozó eszközök, mosható pelenkák, exkluzív fonalak és egyéb, "alternatív" gyerekneveléshez kapcsolódó termékek között. (És soppingolni akarnak. Sokat!!!)

Kik vagyunk?
Nagyon egyszerű: mi vagyunk a Szupercsapat, lánykori nevén: The A-Team.


Hol csináljuk a mit? Ebben a helyes kis pincében.
Szép? Még nem. De nemsokára az lesz! 90 nm-nyi, kötődő nevelésnek szentelt tér. Mivel fonal is lesz, kötni is lehet. Hordozókendők is lesznek, tehát azt is kötünk majd. Na? Na?? Érted...?!:D
Most még kívülről is csak a metálosok emlékeznek a régi szép időkre, amikor még Hammerék dübörögtek a pincében.


Persze ne gondoljátok, hogy minden poént előre lelövök: nézzetek be gyakran, hátha történik valami... Egyébként a Mamamin is nyomon követhetitek az eseményeket a Mamami Bolt saját topikjában, ami a Mamami 5500. topikja.

Akkor hát dobpergés: ELINDULTUNK!!!


Várunk Titeket szeretettel 2009. november 16-án hétfőn a Mamami Boltban, a XI. Fadrusz utca 12. szám alatt:)
Addig és utána is folyamatosan helyszíni tudósítás itt, blogon!

kamcsatka

18 megjegyzés:

  1. Uhh

    Csak nem egy bejegyzés! :)

    És én leszek az első kommentelő!?

    Csak azt nem tudom, hogy arra a vékony sávra mit is fessek... hű elkezdtem izgulni a feladat miatt. :( :) :) :)

    VálaszTörlés
  2. Ahogy nézem ide csak a szöveg fog elférni... akkor szinte csak a színekben kell gondolkodni??? ...

    VálaszTörlés
  3. :) Két ajtó van, csak itt nem látszik.... és asszem megengedik hogy a falfelületre is fessünk, de ezt Julitól azért kérdezd meg. ;)

    (kattix vagyok)

    VálaszTörlés
  4. Te lettél, igen, gratulálunk:) Elnyered méltú jutalmadat, az tuti! Vagy ne legyen kamcsatka/futballistafeleség a nevem;)
    Szóval úgy van, hogy 2 bejárat van, és a kettő közti falfelület vár pingálásra. De Juli többet tud mondani szerintem:)

    VálaszTörlés
  5. legalább láthatjuk a tetthelyet

    VálaszTörlés
  6. már indulunk is vakolatot verni :D asszem ehhez tudok vinni 2 kicsi, de tevékeny kezecskét is és az ő szerszámait (vagy a papáét vesszük kölcsönbe....? :D :D)

    VálaszTörlés
  7. mi addig is, akkor is és utána is itt/ott leszünk. Várom a fejelményeket!

    VálaszTörlés
  8. miért nem látszi az avatarom szerintetek? Ha rákattintok, akkor látszik...

    VálaszTörlés
  9. Nagyon izgalmas már a kezdet is!

    VálaszTörlés
  10. Az első képen egy bordásfal van?
    Azt nem dobtátok ki ugye?
    Fel lehetne használni valamire, ha lefestjük valami szép színre.

    VálaszTörlés
  11. Nos a mamami nekem nem működik...

    Ezt a vázlatot készítettem egyenlőre.
    A meglévő illusztrációkból montázsoltam (akvarell hiányában), csak, hogy nagyjából lássuk színeiben illetve, hogy mi lenne a terv...

    http://4.bp.blogspot.com/_GZfTkxETT88/StireJclfxI/AAAAAAAABUc/f82m6UwI-n8/s1600-h/bejarat_000.jpg

    VálaszTörlés
  12. Fú, de jó ez a terv, Lipo!
    Blog: nagyon édes a csoportképetek:)))))Meggyőző!!!!:))

    VálaszTörlés
  13. Ez a terv nekem is nagyon tetszik :) Na, még nem nagyon írtam sehova sem megjegyzést... Mamami most nekem nem jön be, kénytelen vagyok ezt használni :)

    VálaszTörlés
  14. Egy akkora piaci rést találtatok, mint ide Lacháza. És válság ide, válság oda óriásit fog szólni. Tényleg kellett már egy ilyen hely, ami amolyan alter-Brendon. Lesz játszóházas lehetőség is? Csak mert elképzelem, hogy hány téli fórumos babatali szerveződhetne a boltban. Szorítok Nektek és persze vidékről odahordozzuk magunat a lányommal, hogy élőben is láthassuk a boltot!

    Dorkanyu (a mamamin e névvel futok)

    VálaszTörlés
  15. Dorkanyu, köszönjük szépen, mi is így látjuk:)
    A bolt mögött kisebb helyiség nem tud sajnos játszóházként működni, mert nem túl nagy, és a funkciója 2 féle lesz: a vásárlók gyermekei szabad gyökeinek lekötése vásárlás alatt és az ott szervezendő tanfolyamoknak, köröknek (pl. kötés) fog helyet adni.
    De mivel a gyakorlat sokszor felülírja a terveket, nem zárom ki ezt sem:)
    orsi

    VálaszTörlés
  16. szuper ötlet, nagyon jó, sok sikert kívánok hozzá! Szerintem nagyon nagy sikeretek lesz! Én tuti ott fogok vásárolni! :)

    VálaszTörlés
  17. Renáta22:10

    Kedves Mamami Boltosok! A legjobbkor :) Szerintem kb. a nyitás napján megyek pelenkákat nézni. Ugyanakkor a pelenkátlanság is foglalkoztat. Kérdés: ázsiai bilit fogtok árulni? Ha igen, nem szerzek be máshonnan :)

    Sok sikert Nektek és nekünk :)

    VálaszTörlés