Most érdemes textil pelenkára váltani! Segítünk!

Mert szívügyünk ez a pelenka téma, a kezdetektől. Tulajdonképpen ebből indult minden. Hogy meg akartuk mutatni a világnak, hogy így is lehet, és mennyivel jobb!



Most nagy örömünkre sikerült szert tennünk egy naaaagy adag Pop-in pelenkára, kedvező áron, csak azért, mert kis ráncfelvarráson ment azóta keresztül. Az angolok úgy különböztetik meg ezeket a verziókat, hogy V1 és V2.
A pop-in pelenka lassan 10 éve van velünk, ha szétnézek az anyukák készletei között, a pop-in többnyire ott kukucskál szinte mindegyikben. Nagyon kedvelt márka, fejlesztői maguk is többgyermekes anyukák, s csak úgy mint Nekünk, ezt hivatásnak tekintik, gondoskodnak a szebbnél szebb pelusokról.

Az az igazság, hogy nincs óriási különbség a verziók között, de az árában most jelentős!

Mi kapva kaptunk az alkalmon, most rajtatok a sor. Ha eddig hezitáltál, átállj-e a mosható pelenkára, most néhány csomag eldobható áráért megteheted. Segítünk, hiszen erre tettük fel az életünk.

https://mamamibolt.hu/all-in-one-pelenkak/6470-pop-in-aio-pelenka-akcio


Több lehetőséged is van:

- Kipróbálhatod néhány darab Pop-in pelenkával, csak úgy rizikó nélkül.
most 5990 ft ár helyett csak 3590 forint  belső-külső egyben azaz all in one pelenka, mérete állítható így 3,5-16 kg-ig hordhatjátok. Itt ha 5 darab felett vásárolsz, még 10% kedvezmény van rá!

- Vehetsz egy napi csomagot, a Pop-in 5-ös pelenkaszettet, amihez jár ajándékba egy éjszakai betét is
5 db Pop-in pelenka, azaz napi csomag egy ajándék bambuszos éjszakai betéttel és 5 db plusz betéttel, most csak 29900 ft helyett 17940 forint áron


- Megveheted a Pop-in 10-es csomagot, ha rászántad magad, ez a legideálisabb, mert nem elég az óriási kedvezmény, még 10 db plusz betétet is adunk hozzá! Ezzel így már készen is van a 2-3 évre való peluscsomagod.  Ez most 58900 ft helyett 30% kedvezménnyel csak 41230 ft, de még ehhez ajándékba 31000 ft értékű pelenkabelsőt adunk ajándékba!

Mit szóltok? Csak Nektek, csak a készlet erejéig!

Azt hogy miért érdemes váltani ITT olvashatod el: PELENKÁS KISOKOS




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése