Januári ténykedések a mamamiboltban


Lement a nagy karácsonyi hajrá, majd ezt követte a leltár (oh jaj de jó hogy vége) a számtalan pelenka és tartozékainak számolgatása, rendezése. Kész vagyunk vele huh...

De voltak örömteli pillanataink, óriási pörgésünk, női összecsapásaink és babázás babázás ezerrel ebben az évben :).


Végre láthatjátok majdnem a teljes csapatot, egyedül Ani maradt ki, aki véletlen másik kávézóba ment, de később ő is befutott szerencsére, vidámságot hozva, mint mindig a kis csapatunkba. Na igen abban a kávézóban már nem fértünk volna el, így a Jó reggelt! reggelizőbe mentünk.

Ránk is fért a lazítás, bár lehet egy romkocsmás este még jobb lett volna, na de sok a kicsi baba, így még ez nem aktuális, de talán jövőre (vagy azután :))
A kicsik is velünk ünnepeltek, na nem mind, csak aki éppen ráért.

Nem könnyű évet zártunk, be kell vallani, a sok baba születése adott új feladatokat a mamamibolt működtetését illetően, azaz inkább kihívások elé állított minket. De vettük az akadályokat és összességében sikeres év lett a 2016-os.

Azt viszont látjuk, hogy még sok a feladat minden fronton. Erre vonatkozó segítő szándékú és megértő visszajelzéseiteket köszönjük, nagyon igyekszünk még jobbá tenni a felületeinket és a szolgáltatásunkat. Az idei év a babákról szólt és még a 2017-es is arról fog, de ez egyben új lendületet is adott a mamamiboltnak, és főleg nekünk édesanyáknak, akik újra tesztelhetjük a pelenkákat, tanulhatjuk és taníthatjuk az új kendőkötéseket, gyakorolhatunk a gyerkőcökön, hogy mindig friss tudást és tapasztalatokat tudjunk átadni nektek és a velünk dolgozó még nem-anyukáknak.

A mamamibolt termékköre eddig is és ezután is azokból a termékekből áll, amit mi magunk szeretünk és használunk. Mindig keressük és találunk új okos ötleteket és termékeket, amit igyekszünk meg is osztani Veletek.

A 2016-os évben is számos új termékkel, termékcsaláddal bővültünk. Ápolás terén a Dr. Hauschka termékei kerültek be a szép kis vitrinünkbe, elsősorban felnőtteknek, de néhány babás termék is, babáknak inkább a Sophie kozmetikum családot ajánlanánk figyelmetekbe.
Hordozók terén megújult a Caboo, kijött a Caboo dx go háti hordozója (amit már naaagyon vártunk!!!), a Manduca is gyönyörű új mintákat dobott piacra (huh már láttuk a 2017 legújabb manduca limitáltat is, egyszerűen csodaszép, nemsoká erről is), a Sophie zsiráf csúcsokat döntött és számos nemzetközi díjat nyert és még sorolhatnám mi minden történt itt a Mamamiboltban. Nagy szerelmünk lett a gyapjú, egyre több termékünk van ebből a csodálatos és természetes alapanyagból. A Disana, a Fellhof, a Popolini megbízható német és osztrák termékeit szívből ajánljuk Nektek és használjuk nagy lelkesedéssel.
Ismét kiárusítjuk kölcsönzős hordozóink nagy részét, érdeklődjetek bátran mi van még készleten!

Legjobb ha megmutatom kisffilmünket, melyet a Pocakfilm.com munkatársai készítettek nekünk:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése