Csatos hordozó, mégis puha ölelős - mi az?

Szabad a gazda?    AZ ÚJ CABOO DX GO !

Általában azt mondjuk a csatos hordozókról, hogy merevebbek, keményebbek mint egy kendő. A Closeparent viszont évek óta fejleszti csatos háti hordozóját, már nem győztük igazából várni, de végre megérkezett és pontosan egy hiányszegmenst tölt be a hordozók piacán.

A Closeparent cégről azt kell tudni, hogy két édesanya ötletéből indult nagyjából 10 éve, és a Close Caboo hordozójuk azóta vezető babahordozó Angliában. A legkedveltebb hurci lett számos aranyérmet nyert a különböző anya-díjakon, újságok díjkiosztóink és kiállításokon egyaránt. És nem csak a babahordozóik.

A Close Caboo itthon is az egyik legsikeresebb hordozóeszköz, amit születéstől használnak a szülők. Könnyű felvenni még azoknak is akik idegenkednek a kendőtől, mégis kendő érzés, puha, ölelős finom érzés. Nagyon sok édesanya, aki el se merte kezdeni a kendőzést indult a Caboo-val, s maradt örök szerelemben a hordozókendőkkel, szövött kendőkkel és egyéb hordozókkal egyaránt.

2008 óta van itthon forgalomban és büszkén mondhatjuk, hogy több ezer darab ment már át kezeinken boldog szülők karjaiba. Elsőként támogattuk a Babahordozó hetet a Caboo-val közösen Magyarországon.

2016-ban pedig a Closeparent csapata végre kihozta a háti hordozójukat, a Caboo dx Go csatost, és olyan jól sikerült, hogy még minket is megleptek. Mit lehet még újat alkotni a csatosok terén? Gondoltuk naívan.  És lehet, mindig lehet, úgy tűnik. Mi pedig nagyon örülünk neki, mert maga a cég pontosan az, mint amit mi itthon képviselünk. Anyukákat foglalkoztatnak, anyukák ötletei alapján dolgoznak, és olyan cégekkel működnek együtt, amilyenek mi is vagyunk. Hisszük amit csinálunk, és megértéssel vagyunk egymás iránt (cégileg is).

Na de lássuk a részleteket a Caboo Dx Go babahordozóról.
Ami elsőre feltűnik, mikor kézbe vesszük a hordozót, hogy milyen kompakt, könnyű és kicsi összecsomagolva:


http://mamamibolt.hu/csatos-hordozok-babahordozas/4384-caboo-dxgo-babahordozo

Aztán kibontva a puha kendős érzete tűnik fel nekünk. Vajon tart-e igazán? Ez az első kérdésünk.


http://mamamibolt.hu/csatos-hordozok-babahordozas/4384-caboo-dxgo-babahordozo
Hát akkor jöhet a próba. Kb. 6 hónapos kortól ajánlja a gyártó, mi Emmával teszteltük első körben, mikor pontosan 6 hónapos volt.
A derekán csatos, a vállpánjai karikákkal állíthatóak méretre. Fogása különösen puha, oldalt a terpeszrésznél a body szélei egy könnyen mozdítható hálós anyagból van, és ezáltal jó széles a terpesz, kisebb babáknál mégis könnyedén keskenyebbre állítható a fekete rész puhasága, visszatűrhetősége miatt. Mégis jól támaszt.


Derékpántja nem kemény mégis jól feltámaszkodik. Ellenben vállpántja széles lapos, szépen felsimul a vállra és felveszi a formáját, jól eloszlatta a súlyt. Kanga trainingen (hordozós torna) is teszteltük, tartásilag is jól vizsgázott.

Ami legjobban tetszett Emmán, az a popsi és hátrész gyönyörű illeszkedése volt:
A terpesze szélességét szépen felvette, neki még kicsit visszahajlik a fekete rész, így kényelmesen volt benne sok órán keresztül.

Mindez meglepően jó áron a csatos hordozók piacán!

Amit a vevőink mondanak róla:

Miért szeretjük:
"Nagyon jó választás azoknak szerintem, akik csatos hordozóra váltanának, de nem szeretnék a rugalmas kendő puhaságát és kényelmét elveszíteni. A Close Caboo DX Go alapszerkezete olyan mint egy csatos, puhasága pedig mint a Caboo babahordozóé. A vállpántok biztonságosak és karikákkal lehet rögzíteni, nem vág egyáltalán."


"Leginkább a kezelhetősége fogott meg benne, és az, hogy kényelmesek voltak a vállpántok és a derékpánt is.
Mindenhol jól illeszkedett a babára és rám is, és akár hosszú órákon át tartó hordozás után sem éreztem a baba súlyát.
A másik kiemelkedően fontos dolog az volt, hogy nagyon picire össze lehet csomagolni, és ezért bárhová magammal tudtam vinni.
Elfért a táskámba a pelenkázós cuccok mellé.
A harmadik, ami nagyon tetszett benne, az a pánt kialakítása volt. 
Nem izzadtunk össze benne, még akkor sem, ha a Kanga edzést ebben nyomtuk végig.
Praktikusnak tartom, hogy fényvisszaverő elemekkel van ellátva
Az utolsó pedig, amit a végére hagytam, de írhattam volna előre is, az a gyönyörű színe... (lila)"

Caboo dx go

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése