Áldozzunk a szoptatás oltárán csinosan és kényelmesen

Hát, lányok asszonyok aki jót akar magának és a szoptatást választja, mint elsődleges táplálási opciót, akkor csak is a boob lehet a legjobb barátja. Én, "sajnos" csak a negyedik babám születése után ismertem meg, eme cég zseniális darabjait, de nem szomorkodtam sokáig, gyorsan begyűjtöttem a  számomra legjobban tetsző színekből néhányat, hogy még véletlenül se maradjak, tudjátok úgy, megszáradt darab nélkül. Na, ha ügyesek vagytok, kitalálhatjátok, hogy miről is van szó, mert eddig csak csacsogtam, de konkrétumot nem közöltem. A boob tudjuk, hogy cicit jelent, de ebből még semmi nem derül ki. Hát képzeljétek, ez egy ruha kollekció, csinos és kényelmes, egyszerű és mégis nagyszerű. A szoptatás egyik nagy hátráltatója az anyukáknak az elindulásban, mert hogyan juthatnék el úgy a-ból b-be, hogy el is tudjam intézni ügyes - bajos dolgaimat, ugyanakkor a pici se keljen fel, amíg el nem érek, addig a bizonyos pontig, ahol újra áldozhatunk az etetés oltárán. 


A szoptatás magánügy, mindenki maga dönti el, hogy hol, mikor és milyen formában kívánja e tettet elkövetni. Lesznek nézelődők és lesznek fanyalgók és persze hangos megjegyzést is tevők, ha arra vetemedsz, hogy imádott gyermekedet ott szoptatod, ahol éppen igénye alakul ki erre.

Ha nagyon zavar, akkor rohansz és kapkodsz, és már jön a pánik, úristen csak érjek haza, vagy legalább az autó hozhat egy olyan menedéket, ahol a te felségterületeden végezheted "eme bűnös cselekedetet". De ha még ez sincs, akkor aztán tényleg elszabadul a pokol, a pici üvölt, az emberek meredt szemmel néznek, te pedig annyira szeretnél nem itt lenni ebben az univerzumban. 
Na és itt jön a boob, itt jön a mi megmentőnk, olyan terméket produkált, ami minden mami álma, úgy szoptathatsz bárhol, hogy a kutya nem veszi észre a kikandikáló "cicijét", pont olyan látványt nyújt, mintha altatnád a picit, még mosolyokat is begyűjthetsz az olyan egyedektől, akik ezer évben egyszer tesznek ilyet. 

Nyugodtan indulhatsz bárhova, akár a világ végére is, hiszen a kincs ott van veled, benned pedig ott az éltető nedű, csak diszkréten tudni kell ezt átadni, hát akkor miért is ne, miért kellene a négy fal között megpenészedni neked is és a picinek is, mert mindig kötve vagy az etetések monoton, csúnya órájához.
Rájöttek a készítők, még egy cseles kis dologra, hogy a derekunk szopiztatásnál, mindig kint van és fázik és kényelmetlenné válik az egész szertartás, ezért csináltak nekünk jó hosszú derekú cuccokat, hogy az érzékeny terület jó melegbe legyen bugyolálva, ah, annyira imádom, hogy csinos maradhatok, funkcióban tökéletes és még tartást is ad, öltöztet.


 Hát remélem kedvet csináltam nektek, hogy ha, egy-egy darabra is ruháztok be, de áldani fogjátok” boob nénit” és csapatát, amikor Svédországban egy kávézóban, szoptatás közben kipattant ez az ötlet a fejükből. Áldja őket minden szoptató anyát védő Isten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése