KÖTEKEDŐK - kötőtanfolyam a Mamami Boltban

Agresszív cím után bársonypuha tartalom: A Mamami Bolt történetének első tanfolyamán vagyunk túl. Kezdő kötőtanfolyamot szerveztünk, amin régi barátaink és új kedves ismerőseink is részt vettek.












A tanfolyam karikatúrába illő jelenettel kezdődött (nem is igazán vártam mást magunktól...): reggel megérkeztünk Katival, hogy nyissunk (egy jó kávéval, no meg a Boltot is), és megállapítottuk, hogy az IKEA-ban  - második otthonunkban - vásárolni gyerekjáték volt, de az összeállítás további képességeket igényelt. Bár szamocamama, a fenomenális Írgulyás blog szerzője szerint simán kazánkovácsnak is állhatnék, ha megfelelő nagyságú a kazán meg a pöröly vagy mittudomén mi (neeem, igaziból, világ feministái egyesüljetek, szorgos népünk győzni fog!), én mégis úgy határoztam, hogy személyes segítséget kérek. Kitől tud az egyszeri eladónő segítséget kérni? Hát a tisztelt vásárlóktól! Míg a szimpatikus pár hölgytagja Beco csatos hordozót próbált, gondoltam, megkérdem a férjet, hogy tudna-e valamit kezdeni addig a szabad vegyértékeivel. Tudott! Ezúton is hálás köszönet a csavarbehajtásért!












Miután infrastruktúránk adott volt, jöhettek a kötnivágyók! Milyen kép villant fel a szemetek előtt? Ki tanul manapság kötni? Amikor simán bemegyek a bótba és veszek egy sapit? Sokan. Modern, fiatal emberek, jórészt fiatal szülők, akik szeretnek egyedit alkotni, minőségi, gyönyörű alapanyagokból. Ugyanis a tanfolyam ideje alatt engedménnyel vásárolhattak a Mamami Bolt gazdag fonalválasztékából, ill. kötő- és horgolótűiből. Alig merem megemlíteni, hogy egy kávéra (Klunikávéra, ahogy a köztudatba került...) is a vendégünk volt minden kedves résztvevő.
Íme a képek a tanfolyamról, amelyen - gyermektelen tanfolyam lévén - most csak 4-5 kiskölök volt jelen. De találtak maguknak alternatív tevékenységet :



































































































































További tanfolyamainkról a Mamamibolt honlapján, az eseménynaptár fül alatt kaphattok tájékoztatást, vagy írjatok az info@mamamibolt.hu e-mailcímre, ill. hívjatok a 061-209-0371-es telefonszámon. Ugyanitt jelentkezhettek is a tanfolyamokra!

3 megjegyzés:

  1. De édes Juli AB-bal a száján! :)

    VálaszTörlés
  2. Névtelen10:04

    Uj bejegyzest ker a nep!!!

    VálaszTörlés
  3. Nekem gyanús, hogy Névtelen vagy Kati maga, vagy egy Kati által lefizetett személy:)))
    De igénye jogos, nemsokára kielégítést nyer:)

    VálaszTörlés