Tervek 2018 mamamibolt - családbarát munkahely

No és mit hoz a 2018-as év Nekünk? Reméljük sok jót, izgalmas feladatokat, jó hangulatot, klassz csapatmunkát, sok kedves vevőt.

Nagy tervekkel vágtunk bele ebbe az évbe (is). Az első nagy változás a cégünk életében, hogy igazán CSALÁDBARÁT céggé szeretnénk válni. Márpedig januártól csupa anyuka dolgozik a mamamiboltban, no meg egy diák és egy nyugdíjas részmunkaidőben. A nyitva tartásunk pedig akárhogy sakkoztunk, nagyon nehezen volt kivitelezhető.

Nagyon kevés igazán családbarát munkahelyet látunk magunk körül, ott is ahol ez a cím lóg a cég tábláján, mi inkább munkabarátnak neveznénk, persze sok jutattás meg minden, hogy jóóó sokat tudjál dolgozni...

Vettünk hát egy nagy levegőt és döntöttünk. Lemértük, mikor jöttök legtöbben hozzánk, s az eredmények alapján a következőre jutottunk:

ÚJ NYITVA TARTÁS A MAMAMIBOLT DEBRECENI ÜZLETÉBEN:

HÉTFŐ-PÉNTEK:  9.00 - 16.00 
SZOMBAT:  9.00 - 13.00
Debrecen, Cegléd u. 16. 


Előre is köszönjük a megértéseteket, s ha valaki mégis nagy gondokkal küzd a nyitva tartásunk miatt, szóljon, akár házhoz is visszük, amit szeretne!

Másik nagy tervünk a folyamatok leegyszerűsítése, a munkánk könnyebbé tétele, amit remélhetőleg Ti is érzékelni fogtok a szolgáltatásaink minőségében.

Anyafórumunk, a mamami.hu  beszélgetőhelyünk és online felületünk az egymás támogatására, gőz kieresztésére, egymás meghallgatására, sok okos tanácsra, ötletre, eseményre, legyen szó akár csak egy könyvajánlóról, vagy a gyerek iskolába meneteléről, szülésről, gyereknevelésről, háztartásról, és olyan témákról is amire sohasem gondoltunk volna az induláskor :)
Hol van már a "csak hordozás és mosipelusozás, alter nevelés" témakör? Sokkal sokkal szélesebb az témaválasztás köre már.
Nemrégiben beütöttem a google keresőjébe a hangyainvázió elleni gyengédebb módszereket, s lám arra is a mamamin találtam választ :).
Szóval idén a fórumra is új ruhát szeretnénk, s funkcióiban is finomítások várhatók.

Nektek mi a tervetek idénre? :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése