Easy Rider, öcsém...

Akarva, akaratlanul is ez jut róla eszembe, hiába, no, bevésődött szerintem mindenki agyába az elmúlt évtizedben. Na de ez most egy másik történet.

Egyszer pár éve, még a középsővel Horvátországban a gyönyörű vízeséseknél Plitvicai tavaknál kirándultunk, s nem volt nálunk hordozóeszköz, hisz nagyok már a gyerekek... azaz a kicsi 3 éves körül volt. De mivel elfáradt, kölcsön kaptunk egy csípőülőkét a velünk utazóktól. Nem sokat tartottam felőle, be kell valljam, de veszett nehéz volt a gyerek, így bármit feltettem volna kábé magamra.
Felvettem, óriási megkönnyebbüléssel cipeltem tovább, s le kellett tegyem minden előítéletemet, ami ezzel a hordozóval kapcsolatosan volt. Mert hogy nem igazán hordozó ez, inkább aféle segédeszköz ami megkönnyíti a cipelést. Nem tartást biztosít, csak súlyt vesz le a karjaidról. De abban zseniális, sokkal könnyebb a gyereket így vinni. És szabadon le-fel szállhat, semmi csatolgatás, igazítás stb.

No jó akkor legyen nálunk is ilyen, igen ám de minőséget kerestünk ebben is. Ne legyen az a műanyagos táska anyag, ez volt az első kifogás. Aztán még kicsit pakolni is lehessen már bele (női agy), na meg utána övtáskaként élhessen már tovább...  Vannak elvárások ám!

De van, aki mindezt teljesíteni tudja, s méghozzá az az eredeti, amely elsőként volt a piacon már 1995-ben. Német márka, olyan is a kivitele. Megbízható, jó az anyaga, pakolós és utána övtáskaként élhet tovább. Easy Rider a neve, s ezentúl a mamamiboltban is megtalálhatjátok!

http://mamamibolt.hu/kiegeszitok-hordozos-ruhazat/5584-easy-rider-csipohordozo-csipoueloke

http://mamamibolt.hu/kiegeszitok-hordozos-ruhazat/5584-easy-rider-csipohordozo-csipoueloke

http://mamamibolt.hu/kiegeszitok-hordozos-ruhazat/5584-easy-rider-csipohordozo-csipoueloke


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése