Babafürdetéshez ajánljuk!


Kész kis csomagot állítottunk össze a most babakelengyét vásárlóknak, méghozzá a fürdetéshez! Disana kapucnis törölköző, a legpuhább, amit valaha is használtunk, dupla bio pamut réteg, nagy kapucnival, ami végre nem csak a gyerek fejének közepéig ér :),
Logona babafürdető és egy Shantala fürdetővödör!
Most a teljes csomagár: 12620 Ft helyett 11390 Ft!

A fürdetővödörben a baba úgy helyezkedik el, mint az anyaméhben. Ebben a pózban a fürdés az olyan babák számára is kellemes élménnyé válik, akik például félnek a kádban, vagy ha hanyatt fektetik őket benne. Kifejezetten ideális olyan babáknak, akik idő előtt születtek, születési traumán estek át, indított vagy gyorsított volt a születésük, ill. vajúdás nélküli császármetszésen estek át. Ebben a vödörben a langyos vízben megnyugszanak, ellazulnak, a magzati létre való emlékezéssel, könnyebben feldolgozhatóvá válnak számukra ezek az események. A sírós, hasfájós babáknak is hasznos lehet ez a vödör. A langyos víz ölelése kellemes esti levezetés alvás előtt.
A lelki és testi szempontok mellett praktikus jellemzője, hogy kis helyet foglal, így a szűkös nagyvárosi fürdőszobában remek alternatívája a terjedelmes babakádaknak.
A Mamami Boltban kapható Shantala fürdetővödör felfelé kiszélesedik, és elöl kicsit alacsonyabb a pereme, így könnyebben tudjuk benne tartani a babát, megtámaszthatjuk a karunkat.

Hogyan kell használni a fürdetővödröt?
A vödröt körülbelül félig töltjük megfelelő hőmérsékletű vízzel, a babát belehelyezzük úgy, hogy a fej alatt a nyakánál, vagy a hónaljnál megtartjuk. A többi már az ő dolga. Taposhatja a vizet, ficánkolhat kedvére vagy lebeghet a boldog nyugalomban. Nekünk csak tartani kell. Ha megvolt a pancsolás, egy kézzel tartsuk meg a babát óvatosan hátulról a nyakánál és a másik kezünkkel tisztogassuk meg mindenhol ahol szükséges.

Jó pancsolást :)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése