ÚJRA! Dalolka és más programok a Parksarokban és a boltban

A költözés hozta egyik változás, hogy az új helyen nincs játszószobánk, de egy percig se féljetek, nem maradunk programok nélkül! Egyes programjaink, mint a hordozási tanácsadás, a kötő- és horgolótanfolyamok elférnek a boltban, a többi rendszeres programunknak pedig a bolttól néhány saroknyira lévő baba-mama-gyerek-családi kultúrközpont, a Parksarok ad majd otthont. A cím: XIII. Pozsonyi út 36. (A Szent István Park sarkánál. :)) A Parksarok sokoldalú gyerekközpont: családi kultúrális központ, játszóház, gyerekparkoló, kávézó, programok helyszíne. :) Remek játszószobájukban a legkisebbektől a nagyokig mindenki talál magának elfoglaltságot amíg anya-apa részt vesz az egyik programon, kávézik, vagy akár elugrik elintézni valamit.

Július közepétől keddenként a mamami.hu, a Mamami Bolt és a Parksarok együttműködéseként színes programcsokrot kínálunk. A nyári vakáció közepén kicsit rendhagyó órarenddel indulunk, egyelőre a júliusi programok időpontjai biztosak. Íme a választék:

Dalolka ÚJRA!
Minden kedden 10:30-tól a régi boltban megszokott Dalolka Kárász Eszterrel, zenés-hangszeres-éneklős móka kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. Következő alkalmak: július 19., 26.

Szoptatást támogató csoport a La Leche Liga elnökével ÚJRA!
Minden hónap harmadik keddjén, először július 19-én 11:30-13:00 a La Leche Líga elnöke Martinovichné Debulay Bianca lesz a vendégünk, akinek a segítségével a kismamák szeretetteljes és szakszerű segítséget kaphatnak a szoptatáshoz. A csoport augusztusban biztosan nem találkozik, várhatóan szeptemberben folytatjuk. A program júliusban ingyenes! Bővebben

Bevezetés a modern mosható pelenkák és babahordozók világába ÚJRA!
Július 19-én délután 5 órától két ingyenes előadás keretében a Mamami Bolt bemutatja, mi fán terem a modern mosható pelenka, és segít eligazodni a babahordozás világában. Újra indulnak kéthetente megtartott előadásaink, ahol mindent megmutatunk, minden kérdésre válaszolunk, minden kétséget eloszlatunk a mosható pelenkákat és babahordozást illetően. :) Bővebben

Július 26-án kezdő horgolótanfolyamunk folytatásaként középhaladó - haladó konzultációt tartunk Ildivel. Elhozhatod az aktuális horgolós kérdéseidet, segítünk eligazodni a mintában aminek nekiálltál, ha elakadtál valahol, vagy ha még háromszor mutassuk meg azt a bizonyos mozdulatot, mert csak nem akar megmaradni a kezedben. :) A program júliusban ingyenes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése