Az egyetlen állandó a változás maga

Kedves Mamami Bolt-barátok!

A Mamami Bolt másfél éves története eddig is bővelkedett fordulatokban. Most is egy (pár) ilyenről jöttünk beszámolni Nektek.

Már az indulás is kalandos volt, 2009 végén együtt izgultuk végig a készülődést, a boltnyitást. Viharos gyorsasággal pörögtek az események, szinte mi, az alapítók is csak futottunk saját szekerünk után, úgy meglódult hirtelen. Belecsöppentünk ebbe a nagyon izgalmas és nem kevésbé merész kalandba, nyitottunk egy üzletet a gazdasági válság közepén, mert hittünk benne, hogy hiánypótló lesz. Már az első hetekben láttuk, tőletek tudjuk, tényleg az.

A 2010-es év nekünk, boltos néniknek arról szólt, hogy beletanultunk a "szakmába", "felnőttünk a kis boltunkhoz". Eltérő háttérrel érkeztünk a Mamami Boltos csapatba, bár mindannyiunknak volt az üzleti szféra különböző berkeiben tapasztalata, na kisboltot, azt éppen még egyikünk sem csinált életében. :) Remek szórakozás a Mamami Boltot üzemeltetni, de ugyanakkor együtt jár egy szokványos vállalkozás minden feladatával, bürokratikus bonyodalmával és felelősségével. Év végére kicsit "felnőttünk a feladathoz". És már akkor éreztük, 2011 megint más lesz, valami volt már a levegőben...

A 2011-es évet kapásból egy újítással kezdtük, végre elindult a webboltunk, amivel a Mamami Bolt országossá vált. Szimbolikus volt ez a virtuális boltnyitás, hiszen régi-régi tervünk vált vele valóra. És sorra jöttek még az ilyen régen tervezett, de mindig elhalasztott indulások: lett hírlevelünk, lett egy szolíd felirat a boltunk ajtaja felett végre, lett egy új boltosnénink...

És ezen a héten egy hatalmas lépést tettünk megint: elköltöztünk. Sokan kérdezitek miért, az okok rendkívül egyszerűek: jobb környék, jobb üzlethelyiség, jobb megközelíthetőség. Nincs többé félhomány, nincs többé 10 lépcső lefelé, nincs többé perpatvar mert szeretnénk kiírni a bolt fölé, hogy kik vagyunk. Van viszont napfény, van egy olyan környék ahol tárt karokkal és szeretettel fogadtak minket, nem csak a könyékbeli családok, de még a konkurens boltosok is. Még csak 2 napja működünk itt, de már most "itthon vagyunk".

Úgy alakult, hogy a költözéssel egy időben még egy nagy változás jött boltunk életében: a Mamami Bolt szekerét a továbbiakban ketten, Marica és én toljuk tovább. A bolt egy különleges vállalkozás, az átlagosnál több örömmel és pozitív energiával, de mégis... a mindennapok szintjén nem lehet más, mint egy vállalkozás, annak minden terhével és 24 órás létével. Orsit másfelé vitte útja most, nyugisabb vizekre, több időt tud tölteni a családjával, ami egy teljesen érthető prioritás.
A boltban most már jó ideje egész kis csapattal találkozhattok, a klasszik boltosnéni-hármasunk mellett Kriszta, Zsófi, Balázs és Ági erősíti a boltos teamet. Nem kérdés, hogy Orsinak megszavazzuk az örökös tagságot a bolt csapatában, ezzel meggyőződésünk, hogy a bolt teljes vevőköre egyetért. Köszönjük Orsi, hogy az első naptól kezdve number 1 eladónénink voltál, minden szempontból. Nálunk mindig volt, van és lesz egy naaaagy bögréd félliteres Klúnikávéval. ;)

Várunk Benneteket továbbra is a boltban szeretettel, minden eddig megszokott jóval és sok újdonsággal! (És még sok tervünk van idénre, a változások évére... ;))

Kati és Marica

1 megjegyzés:

  1. Sok pozitivumot kivanok mindannyiatoknak a valtozasban :) Hianyolni fogjuk Orsi stilusat, de orvendunk Nektek :)

    VálaszTörlés