Finisben a Születés Hete programok!

2011-ben is óriási erőfeszítéseket tett a Születés Hete kis csapata, hogy ebben az évben is országos, rendkívül színvonalas programot gyártsanak ill. gyártassanak a szervezőkkel.

Gyakorlatilag egész évben azon dolgoznak, hogy ez a méltán nagyhírű rendezvény, ami már intézmény is, ne csak életben maradjon, de tovább fejlődjön.
Ehhez ügyesen toboroznak méltó szervezőket, és terelgetik, segítik őket abban, hogy az üzenet egyre több fiatal családhoz eljusson.
Idézet a Születés Hete honlapról:

"A Születés Hete az évnek az a kiemelt hete, amikor a családalapítással kapcsolatos fontos információk egy egységes arculattal rendelkező országos rendezvénysorozat keretében koncentráltan érhetők el az érdeklődők számára.
Miért a Születés Hete?
A szülés és a megszületés megváltoztatja azt a világot, amelynek abban a pillanatban középpontja a megszületett élet. Akik kapcsolatban vannak a kisbabával, visszavonhatatlanul mások lesznek, mint azelőtt voltak. Az életük, ünnepeik és hétköznapjaik egy olyan folyamatosan alakuló és épülő világgá változik, amelynek minőségét alapvetően befolyásolja az a tudás, amely alapján döntéseiket meghozzák. A Születés Hete ezért ahhoz kíván hozzájárulni, hogy ezek az információk elérhetők, feldolgozhatók legyenek, és segítsék a legmegfelelőbb egyéni döntés megszületését."

A Születés Hete honlapon itt találhatók a Mamami bolt ez évi programjai. Ez lesz a 2. Születés Hete nálunk, büszkék vagyunk rá, hogy ismét részt vehetünk benne!
Szeretettel várunk minden kedves régi barátot és új érdeklődőt, igyekeztünk színes programmal készülni ebben az évben is. Programjainkról a honlapunk eseménynaptárából is tájékozódhatsz, de nem minden programunk kapcsolódik a Születés Hetéhez, azokról a Sz7 Mamamiboltos aloldalán lehet többet megtudni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése