Máricusi Mamami Babahordozó Klub - beszámoló

A tavasz nem jött el, a nap alibiből sütögetett kicsit, de mi eljöttünk újra és birtokba vettük a TERET. A TÉR óriási volt, az előző teremhez képest, ahol úgy szorongtunk, mintha ingyen osztogattuk volna a pogácsát. Pedig egyébként ez így is volt, csak nem lehetett odaférni az asztalhoz, térdig jártunk babákban. Aki már 3 éve jár, annak talán ez nem volt szokatlan, de az újonnan érkezőket lesokkolhatta.
Ezért úgy döntöttem, kibéreljük a nagyobb helyet. Ennek mindenki nagyon örült, bár szerintem jobb lett volna, ha a hepening költségeit ki tudtam volna fizetni a belépőkből. Így az áprilisi Klubra sajnos már 800 Ft/család lesz a belépő.
Cserébe sok mindent tanulhattok, Zsofec barátunk rendelkezésetekre áll babahordozás témában, Kárász Eszter pedig a szokásos Dalolkával (zene és éneklés 45 percben) várja a gyerekeket.
Mikrofon megint lesz, lehet aggódni:)
Minden Klubnak vannak számomra kedvenc pillanatai, ezekről fotókat is készítettem. Van, akinek a munkaruhás dagadó izmú, izzadtságtól csillámló testű, építkezési-kobakos férfiak az a kép, amitől ellágyul, nos, a mi köreinkben szerintem a legszebb pillanatok azok, amikor egy jól megtermett apuka felsegít egy csöpp kisbabát egy másik, számára ismeretlen apuka hátára, és szakszerűen elmagyarázza, hogy kell használni a babahordozót. Hát mit mondjak, többeknek elcsöppent a nyála. WOW. Manpower...

Jó ,azért voltak más, megörökítésre érdemes pillanatok is:








A Babahordozó Klubról a következőket kell tudni nagy vonalakban:

MAMAMI KLUB A BABAHORDOZÁS ÉS A KÖTŐDŐ NEVELÉS NÉPSZERŰSÍTÉSÉÉRT
A 3 éve működő budaörsi babahordozó klub utódja

AMIT KÍNÁLUNK:
Ismerd meg a kötődő nevelést (attachement parenting), természetes babagondozást, az azokhoz kapcsolódó eszközöket és helyesen használatukat. Segítünk eligazodni a   megfelelő babahordozók, mosható pelenkák és egyéb kapcsolódó témák világában. Tapasztalt, hozzáértő és barátságos segítséget nyújtunk a kezdő szülőknek a kezdeti bizonytalanságok leküzdésében, hogy a családi élet derűsen és természetesen alakuljon.
Továbbá:
-      Kölcsönözhetsz babahordozókat
-      Babahordozási tanácsadás
-      Tanácsadás a kötődő nevelés témakörében
-      Állandó program: Dalolka a kicsiknek Kárász Esztterrel
-      A piciket le lehet tenni matracokra, takarókra, a nagyobbak a 180 nm-es teremben mozoghatnak szabadon, játékokat hozunk
-      Otthon dolgozó anyukák (WAHM-ok) kínálják saját készítésű termékeiket

Egyéb tudnivalók:
Szoptatni és pelenkázni kb. mindenhol lehet, de van öltöző is, meg mosdók.
Ha babakocsival érkezel, van babakocsitároló, ahol leparkolhatod.
HOZD A CSALÁDOT IS!

HELYSZÍN:
Budapest, XI. Fővárosi Művelődési Ház (ismertebb nevén FMH) http://www.fmhnet.hu/
Fehérvári út 47.  1. emelet, 31-32. terem

IDŐPONT:
Minden hónap első szombatja, 10-13 óráig

BELÉPŐ: 800 Ft, a belépéskor fizetendő. A program alatt az FMH büféje is működik.
Szeretettel várunk!

Szeretettel várunk tehát április 2-án szombaton!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése