BOLA - kedvenc kismama ajándékunk

10 éve mikor először várandós lettem, egy jógastúdióban találkoztam ezzel a kedves kis ajándékkal, a csengettyűs medállal, és egyszerűen elvarázsolt.  Addig kerestem, míg rá nem leltem, hogy Magyarországon is elérhető legyen. Miért is?

Angyal csengettyűnek vagy harmónia csengettyűnek is nevezik, és a maja hagyományok szerint az édesanyák viselték, hogy megvédje őket a várandósság alatt és megnyugtassa újszülött babájukat a finom csengettyű hangja.

http://mamamibolt.hu/154-bola-csengettyus-medal
Fotó: Nyakacska Fruzsina

Különleges kismama ajándék és emlék
A kismama medál ideális ajándék a leendő apáktól, vagy akár egy babaváró buli alkalmából. Benne van az izgalmas várakozás, a hagyomány, és az emlék, amelyet majd továbbadhat az édesanya lányának vagy menyének, ha ő várandós lesz. Szép gondolat.

Megnyugtató
A még meg nem született baba az édesanyja pocakjában a 20. héttől már hallja a külső hangokat. Így hallja a csengettyű finom hangját is, amikor anyukája mozgása meglendíti a medált. A születés után az ismerős kis csengettyűhang nyugtató hatással lesz a babára, hiszen arra a meleg, kényelmes pocakbéli időszakra emlékezteti, amit édesanyja védelmező méhében töltött.

A nyugtató hatásán felül ezek az angyalcsengettyűk egyfajta kötődést szimbolizálnak anya-gyermek között, egy intim, egyedülálló és erőteljes köteléket.
Hordható szerencsehozóként, amely végigkísér a 9 hónapon, mint egy védőangyal. De emlékeztet is a napi dolgaink során, hogy meg-megálljunk egy pillanatra és gondoljunk a babánkra, szenteljünk neki figyelmet, mindannak ami igazán fontos.

Tökéletes várandós ajándék, nem? Én biztosan örülnék neki :)

Később, mikor már nem pocakkal jövünk-megyünk a világban, magasabban, a nyakban hordva gyönyörű ékszerként viselhetjük és viseljük is!

Választék a MAMAMIBOLTBAN

 Fotó: Nyakacska Fruzsina -  Camelbak kulacs, Boobdesign szoptatós melltartó, Bola angyalcsengettyű




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése