Ti hogy álltok az altatással? IV.

Elolvastuk, hogy hogyan aludjon a gyerek, meséltünk neki és a kezébe nyomtuk az alvósát is. Már csak jól be kellene takargatni. Mostani bejegyzésünk ez utóbbihoz nyújt segítséget azzal, hogy bemutatja szebbnél szebb, pihébbnél puhább takaróinkat.


A svédeknél biztos minden gyerek jól alszik, ha ilyen csodás plédekkel vonulhatnak ágyba. A Klippan takarókból van gyapjú, van biopamut,van bolyhos, van sima, van macis, van kockás, van kisebb és nagyobb, szóval tisztára olyan, mint Gombóc Artúr csokijai. Vagy mint a csoki úgy általában. Szeretjük és kész.



ÓÓÓ, mi imádnánk ezzel a szivárványszínű, kötött szépséggel aludni! Sajnos a lábunk valószínűleg kilógna alóla, de elvégre is egy délutáni szunyókálásba még az is belefér, ugye?

Elképzelhető, hogy gyermekünk rendkívül praktikusan egy takarót választ alvósnak. Ez esetben érdemes a Popolini biopamut takaróját a kezébe adnunk, hiszen a nagyon jó tapintású, kedves mintázatú darab hosszú ideig társa lehet az alvásban gyermekünknek.


Néha elég babánkra egy vékony réteg is, de a Kikko nagyméretű muszlin kendő akkor is praktikus lehet, ha bepólyálva szeretnénk csecsemőnknek nyugalmat biztosítani.

Babánk első takarójára mindig emlékezni fogunk. A Disana talán ezért is alkotta meg ezt az elegáns, különleges, tiszta bio merinogyapjúból kötött takarót, mely gyönyörű színeivel minden babaágy, de akár babakocsi dísze is lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése