Mamami Bolt és néhány (1001) fonal a márciusi WAMP-on

Másodszor is belevágtunk: A Mamami Bolt és az 1001 Fonal újra szippantani akart a fiatalság és a kreativitás levegőjéből, szóval felvettem azt a pólómat, amiben a leginkább össze lehet téveszteni egy fiatal kreatív művésszel. Szerintem jó sok mindenkit megtévesztettem. Találkoztunk sok kedves ismerőssel, volt, akit csak másodszori nekifutásra sikerült beazonosítanom, lévén, hogy nem lógott róla gyerek, mert a WAMP-ozás volt a kimenőnapja, mint Mary Poppinsnak heti 1x, szóval mindenki felvette a leglazább ruháját, vagy vettek maguknak a helyszínen egyet.

A mi slágertermékünk egyértelműen a Hajtka övtáska volt, nagyon szépen beleillett a kínálatba.Természetesen a Hajtka Met tai-aink is népszerűek voltak, épp mutattam is valakinek, hogy kell használni, amihez Kati Fridáját kölcsön is kértem, de ő teljesen félreértette a helyzetet, és elaludt.
Egyszóval áprilisban is megyünk, csak akkor már a Gödörben lesz! Április 17. Erzsébet tér, 10-18 óráig újra WAMP!







2 megjegyzés:

  1. Az utolsó képen milyen kendőben van Kattix? Nagyon szépek! :)

    VálaszTörlés
  2. Mobyban, eltántoríthatalan Moby függő:) De azért szegény Fridát már mindenbe beletettük, MT-ba, csatosba, de valahogy szövött kendőt még nem látott, na majd azt is kipróbáljuk:)

    VálaszTörlés