PATÓ PÁL A MAMAMI (WEB)BOLTBAN

Új év, új Bolt! Biznisz must go on!

Nem vicc, megint megnyitottunk! Míg mások a bejgli utolsó morzsáját söpörték le szájuk széléről és december 31. éjfél után hívták fel szeretett családtagjaikat Boldog Újévet kívánni (igen, Apu, már aludtam), mi a látszólagos boltbezárás ellenére a színfalak mögött szorgalmasan próbáltuk megteremteni a feltételeit annak, hogy végre a neten keresztül is lehessen mazsolázgatni a Mamami Bolt termékei közül, és fess futárfiúk repítsék házhoz a vágyuk csodálatos tárgyát (megjegyzem, van Kívánságlista funkció, amit minden olyan rokonnak elküldhetsz, akik az idén is sztepptáncoló-angolul éneklő-fejlesztő micimackót ajándékoztak a fél éves gyereknek) , amennyiben valaki mégsem a XI. Fadrusz u. 12. közelében lakna, de soppingolna szívesen.
Tudom, ezt már fél éve ígérgetjük, de valami mindig közbejött... Pató Pál túl sokszor nézett be hozzánk, látta, hogy itt jó helyen jár: Ej, ráérünk még elindítani a webboltot, az igazival is olyan sok munka van...
Most mondhatnám, hogy fél év tökéletesítgetjük meg minden, de az igazság az, hogy kész van, szerintünk gyönyörű, és bizonyára lesznek gyerekbetegségei, mint az igazi boltnak is voltak. Ezeket bocsássátok meg nekünk, segítsetek a jobbá tételében, írjátok meg (info@mamamibolt.hu), mi jó, mi rossz, mi meg igyekszünk megszerelni.
Webboltunk a http://mamamibolt.hu/webbolt címen elérhető, ill. eljuthattok ide a Mamamiboltos honlapon keresztül is.
Célunk továbbra is a kötődő nevelés (attachement parenting), természetes babagondozás nagyszerű gondolatának és gyakorlatának eljuttatása egyre több szülőhöz. Szeretnénk, ha 2011-ben még többen ismernének meg minket, és mindazt, amit gondolunk a gyerekekről, a szülői szerepről, és arról , hogy milyen kevés, de természetes és minőségi eszközzel is lehet alakítani a családi életet. Közben persze nem vesszük magunkat túl komolyan, tudunk nevetni azon, akik rajtunk nevetnek. Aztán talán eljönnek hozzánk, és megengedik, hogy megmutassuk nekik, mi hogy gondoljuk.
Szeretettel ajánlom mindenkinek az "Away we go" (Továbbállók) című filmet, amiben egy viszonylag tervezetlenül élő, babát váró fiatal pár roadmovie-zza végig az USA-t és Kanadát, és közben sokféle nevelési stílust tanulmányoz végig a barátaikon, családtagjaikon keresztül. Gondolom, mondanom sem kell, hogy a leghülyébbnek a kontinuum elméletesek tűnnek, akiknek a gyerekét a hősünk (a leendő apa) a hippi tandemszoptatós és együttalvós (és jegyezzük fel, hogy helytelenül hordozós) anyuka határozott tiltakozása ellenére bosszúból elvisz egy babakocsis körre. Amit a gyerek élvez, persze:) Nem vagyunk tökéletesek, de aztán mindenki megtalálja végül a maga útját.


VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL AZ ÚJ ÉVBEN A TÖBB, MINT EGY ÉVE LÉTEZŐ MAMAMI BOLTBAN, ÉS MOST 2011-TŐL A MAMAMI WEBBOLTBAN IS! 
(IDŐKÖZBEN MÁR CSAK WEBBOLTBAN ÉS DEBRECENBEN! Debrecen Cegléd u. 16 alatt még van fizikai boltunk is!) Gyertek látogassatok el Debrecenbe kéééne menni.... tudjátok :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése