PUFF NEKI - Babfotelek a Mamami Boltban

Van itt minden, mint a bucsuba'! Nem tudom, említettem-e, de a Mamami Bolt fő profilja a babahordozáshoz és mosható pelenkázáshoz kapcsolódó termékek. Ehhez képest lassan már mindennel foglalkozunk, természetesen szigorúan tartva magunkat az alapelvekhez. Ami kapható, az mind a természetes babagondozásból indul ki, és mivel babát nem légüres térben nevelgetünk, természetesen mindenen nyomot hagy a saját ízlésünk. A Mamami Boltból vásároltunk be magunknak és a családunknak Karácsonyra is... Szóval ide csak az kerül be, ami nekünk tetszik!
Egyébként tényleg úgy alakultak a dolgok, hogy szépen megvolt az alapkoncepció, mi itt a babahordozáshoz és a mosható pelusozáshoz értünk, babahordozókat és pelusokat árulunk, és adjuk a jótanácsokat. Persze, csak ha kéritek!
Nehogy úgy járjunk, mint egyik kedvenc filmemben, a Doc Hollywood-ban Michael J. Fox, akinek volt egy kis szereptévesztése. Említett filmjében szépreményű plasztikai sebészt játszik, aki épp Hollywoodba tart, hogy a szarkalábakat távolítsa el milliomosnők szemkörnyékéről, de aztán egy véletlen baleset egy kisvárosban fogja pár hétre. A városkának kapóra jön a jelenléte, ugyanis épp nincs orvos a városban. El is kezdi a ténykedését, de itt egy kissé más jellegű páciensek jönnek a rendelésre... Többek között egy tenyeres-talpas párocska is ellátogat hozzá, a magabiztos doktor meg szól az asszonykának, hogy ugorjon fel a vizsgálóasztalra, hiszen gömbölyödő pocakjából arra következtet, hogy egy jó kis nőgyógyászati vizsgálat miatt jöttek. A férfi meg a nő döbbenten egymásra néz, hogy vajon mit akar tőlük az orvos, és átnyújtják a levelet. Ugyanis az orvosi szolgáltatás ebben a városban elég sok mindenre kiterjed: a pár azért jött, hogy az új orvos folytassa a régi munkáját: olvassa fel nekik rokonuk levelét az aktuálius hírekről, mert ők nem tudnak olvasni. Szerintem szenzációs jelenet. Persze bele is jönnek a dologba, és a doki már várja az aktuális látogatást, hogy vajon milyen izgalmas történeteket ír megint a rokon, mi van a terméssel, és hogy az unokaöccsnek meggyógyult-e már a kelés a hátsóján (vagy valami hasonló...).
Valami ilyesmi érzésem van nekem is, amikor a Boltban vagyok, és jönnek a vásárlók, érdeklődők. Múltkor bejött két kigyúrt fiatalember, és már majdnem mondtam automatikusan, hogy a Metál Hammer az utca végére költözött, de aztán mondta az egyikük, hogy a kislányának szeretne borostyánláncot vásárolni. Sokszor előfordult, hogy nagyon érdekes beszélgetések alakultak ki egy-egy olyan talákozásból, aminél másra számtottam.
De onnan indultam ki, hogy a Mamami Boltban rengeteg cucc kapható: a poszt aktuális tárgya a BABFOTEL. Először arra gondoltunk, milyen jól be tudjuk rendezni a játszót a babfotelekkel, aztán felmerült. hogy tulajdonképpen árulhatnánk is őket. Rengeteg forma, anyag és szín közül lehet választani, néhány közülük  a kész foteleken megtekinthető, a pontos anyag- és szín kiválasztásában meg egy katalógus segít.
Néhány akciós kép a Boltból:



Tehát vannak a formák, amiket alább látunk, és az áruk attól függően változik, hogy milyen anyaggal kéri a kedves megrendelő. A vászon és a kord anyagok ára megegyezik, ezeket tüntettem fel. A vízlepergetős picit olcsóbb, a bőrhatású kissé drágább. A Babfotelek nevét úgy sorolom fel, ahogy a képen balról jobbra egymás után következnek:
Bermuda: 27.900 Ft
Bubu: 17.500 Ft
Fupp: 9.300 Ft
Dunga: 44.900 Ft
Pog: Na ilyen pont nincs, illetve van, csak a mérete 10x12 cm: 730 Ft
Saz: 21.900 Ft
Sez: 24.500 Ft
Szumó (személyes kedvencünk): 25.900 Ft
Ovi: 900 Ft
Sogun: 37.500 Ft
Kukuc: 9.500 Ft
Golyóka nincs:)
Kifli: 2.500 Ft
Pite: 18.500 Ft
Zafu (ennek is más a mérete, 15x42 cm): 4.900 Ft
Akebono: 29.900 Ft
Nincs a rajzon a Zetta (180x140 cm): 31.200 Ft
...és a Nappa (100x130 cm): 16.900 Ft

A Babfotelek megrendelés után kb. 1 héttel készülnek el és a Mamami Boltban átvehetők.





No, ennyi meg egy Bambi... Egy aranyos kis Bambi...
UPDATE: babafotel fanklubunk újabb 2 résztvevővel gyarapodott...

10 megjegyzés:

  1. és ki az a joképű fiatalember, az is a fotelhoz jár?!? A babákról már nem is beszélve... ;)

    VálaszTörlés
  2. A fiatalember szerintem bármikor meghív egy korlátlan fogyasztásra egy drága helyen ezért a dícséretért:D
    Ő Kamilla apukája:)

    VálaszTörlés
  3. Bár most esik le, hogy talán Te a fiatalabbakat részesíted előnyben, nos, ő pedig Kamilla bátyja:)

    VálaszTörlés
  4. De szó essék Kamilláról is, aki gyönyörű kislány!!!

    VálaszTörlés
  5. és köszönöm az élményt! tényleg nagyon jó Nálatok a boltban!!!! megyek máskor is!

    VálaszTörlés
  6. Anzsi, bármikor:)
    Veronika, ne hagyj bizonytalanságban, még egyszer átnéztem, és a képek tele vannak fess fiatalemberekkel!!! Most akkor melyikük kapta a dícséretet??

    VálaszTörlés
  7. az első megérzés a biztos mindig ;)
    jaj de most már remélem nem futok össze vele, pirulós szmájli ... Verocs ;)

    VálaszTörlés
  8. Ő fogja átadni a Wishbone-t, oké? és akkor egymást nézhetitek vörös fejjel, mert ő is zavarban lesz:D:D

    VálaszTörlés
  9. jaj ne ... miért nem fogom be a számat?!?!?? mindjárt jol le is lokkolom a billentyűzetet :D

    VálaszTörlés
  10. Én már rendeltem Orsiéktól babzsák fotelt a 10 éves lányomnak, ami telitalálat volt! Az egész család imádja, mert annyira kényelmes.

    VálaszTörlés